Skip to main content

S5459-236-of-243-1024x682

In de kappersstoel wordt er over van alles en nog wat gesproken. Zo hebben wij regelmatig ambitieuze dames en heren in de stoel met een missie. Omdat wij dit zo enorm waarderen dat ze dat met ons delen, zetten wij ze in dit blogbericht in de spotlights! Dit maal stellen wij Lieke aan u voor. Zei geeft  hardwerkende moeders een cadeautje! een cadeautje? Ja…Dat lees je hier! 

Lieke Bezemer, (loopbaan) coach en moeder begeleidt vrouwen om met meer plezier en minder stress werk en moederschap te combineren.

Lieke: Het is woensdag, misschien wel jouw vrije dag om bij de kinderen te zijn. En zeg eens eerlijk? Toch stiekem je laptop opengeklapt om dat mailtje voor je werk nog te versturen?
Is dit een herkenbare situatie voor jou? Dan heb ik een cadeautje voor jou, een gratis challenge voor jou als hardwerkend moeder: de Happy Working Mom Challenge.
Een week lang ontvang je iedere dag een mailtje van mij met daarin een tip of oefening om alle ballen in de lucht te houden. En aan het eind van die week ben jij een Happy Working Mom 🙂
Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan in via onderstaande link en je ontvangt binnenkort meer informatie.

Hier kun jij je inschrijven:  Happy Working Mom Challenge

Happy Mom groet,
Lieke Bezemer

SalonTOF: Wij zijn nieuwsgierig naar Lieke’s Challenge! Jij ook?

 

Leave a Reply