Skip to main content

De kapsels voor mannen kennen in 2016 weer een hoop nieuwe en verrassende trends. Maar met welke look kom jij deze zomer het beste voor de dag? In dit artikel lees je alle trends op het gebied van herenkapsels voor de zonnige maanden. Zo ga jij de komende tijd stijlvol de straat op!

Hieronder vind je een overzicht met dé trends op haargebied, nieuwe looks en blijvende klassiekers:

herenkapsels zomer 2016Gemillimeterd

Of je nu lang haar of kort haar hebt, een militarylook is altijd een van de meest gewaagde mannenkapsels om jezelf aan te meten. Want ineens heb je een gemillimeterd koppie en kan je niet meer terug. Toch gaat het een van de populairste haarstijlen van 2016 worden. Wel is deze stijl deels geknipt en deels met de tondeuse gecreëerd om de juiste vorm en look en feel aan deze trend te geven. Laat je daarom goed adviseren door één van onze stylisten of dit wel de geschikte trend voor jou is.12-3

Undercut

Qua kapsels voor de man was dé trend van vorig jaar een undercut. Ook in 2016 blijft de trend springlevend en kan je de kapper gerust vragen de zijkant kort te knippen. Varieer de look dit voorjaar door bijvoorbeeld een streepje in te scheren of de bovenkant nét wat langer te laten dan je normaal gesproken zou doen om een nonchalant effect te bereiken.

6-9

Krullen
Voor mannen met krullen is het altijd lastig(er) om een geschikt kapsel te vinden. Qua haarstijlen zijn de mogelijkheden nu eenmaal beperkter dan bij mannen zonder krullen. Een hippe trend dit jaar is om je haar lekker te laten groeien en een volle bos met krullen te krijgen. Met met het nodige onderhoud en af en toe de lucht erin knippen. Gewaagd, maar wel erg tof.

9-5
Messy hair

Naast alle gladde coupes vol met gel is het tijd voor een tegenreactie. Qua mannen kapsels is het weer geaccepteerd om voor een warrige, korte look te gaan. Leg je wensen uit aan één van onze stylisten en dan weet hij of zij precies wat je bedoelt. Een geschikt herenkapsel voor wie een wat langer hoofd heeft, want op deze manier creëer je minder hoogte en leg je de aandacht op je gezicht.

4-13

Kuif

De klassieke look blijft een van de favoriete herenkapsels voor 2016, maar draag hem deze zomer en voorjaar met een kuif. Op die manier krijg je een verzorgd, maar toch trendy kapsel voor mannen met halflang haar.

 

 

 

 

(Bron: Photos Pinterest.com)

 

Leave a Reply