Skip to main content

Afspraak maken

Telefonisch of online
TELEFONISCHE AFSPRAAK

Online kunnen zowel knip als kleurbehandelingen worden ingepland.

Bij het maken van online afspraken voor kleurbehandelingen is het belangrijk dat u erbij vermeld om wat voor kleuring het precies gaat.

Weet u niet precies wat voor behandeling u wenst dan kunt u het beste telefonisch de afspraak in plannen omdat wij dan rekening kunnen houden met de juiste tijd die wij voor de behandeling  uitplannen om het gewenste resulaat te bereiken.

Vragen met betrekking tot het maken van een afspraak via de mail kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Vragen over

behandelingen en/of prijzen?

Voor een prijsoverzicht, klik hier.

Heb je vragen over de kosten van onze behandelingen, kom dan gerust langs of neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen wij jouw vraag zo concreet en persoonlijk mogelijk beantwoorden.

De prijzen van onze kleurbehandelingen zijn vanaf prijzen. Voor prijsopgaves van kleurspecials zoals Balayage adviseren wij jou langs te komen in onze salon. Deze prijzen worden berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte en haarkwaliteit en de benodigde behandelingstijd. Onze stylisten kunnen op deze wijze jouw vraag optimaal beantwoorden.

Bel ons voor meer info:
073 – 610 33 10

 

Vragen met betrekking tot prijzen en behandelingen via de mail kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Openings
tijden

Dinsdag: 09:00 tot 18:00

Woensdag: 09:00 tot 18:00

Donderdag: 09:00 tot 20:00

Vrijdag: 09:00 tot 18:00

Zaterdag: 09:00 tot 16:00

Afspraak
annuleren 

kan uitsluitend
telefonisch
24-uurs beleid

Zijn je plannen veranderd? Laat het ons dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Anders brengen wij de afspraak alsnog in rekening.

Tot 24 uur voor aanvang kun jij kosteloos jouw afspraak annuleren. Daarna zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Indien je 1 uur of later voor aanvang annuleert of niet komt, brengen wij 100% kosten in rekening. Lees hier onze boekingsvoorwaarden

Maak snel een afspraak bij de beste kapsalon in Den
Bosch – Totaalervaring bij Salon Tof

 

Of je nu je haren wilt laten knippen, een trendy nieuwe kleur wilt proberen of gewoon wilt genieten van een ontspannende haarbehandeling, bij Salon Tof ben je aan het juiste adres. In onze kapsalon in Den Bosch staan onze getalenteerde haarspecialisten klaar om je een professionele knipbeurt te geven. We vinden het belangrijk dat je ervaring bij Salon Tof zo aangenaam mogelijk is, zowel binnen als buiten de salon. Daarom hebben we een erg gemakkelijk en handig afsprakensysteem gecreëerd, waarbij je op meerdere manieren een afspraak kunt maken bij je favoriete kapper. Zo kun je zelf kiezen wat voor jou het makkelijkst is!

Online afspraak maken

 

Zodra je weet voor welke behandeling(en) je bij ons een afspraak wilt maken, dan kun je gebruikmaken van de handige online afsprakentool op onze website. Met ons online afsprakensysteem kun je op elk moment van de dag volledig zelfstandig een afspraak maken. Je hebt bovendien de vrijheid om je behandelingen in te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Met slechts een paar klikken kun je je behandeling(en) aanduiden, je gewenste datum en tijdstip selecteren en zelfs aangeven welke stylist je voorkeur heeft. Voordat je afrekent, kun je een overzicht bekijken van de door jou geselecteerde diensten, inclusief de duur en de prijs. Zo weet je wat je kunt verwachten. Hou er wel rekening mee dat de prijzen van onze kleurbehandelingen vanaf prijzen zijn. De exacte prijs hangt af van je haarlengte en -dikte en van de duur van de behandeling. Als je hierover graag meer informatie wilt voor je je afspraak inplant, kun je telefonisch contact opnemen of even langskomen in onze kapsalon in Den Bosch. We geven je dan alle informatie die je nodig hebt.

Telefonische afspraak maken

 

Wil je iets nieuws, maar weet je niet goed wat bij je past? Of weet je gewoon niet zo goed welke behandelingen je precies moet selecteren om je droom resultaat te bereiken? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen om je te helpen en adviseren. We luisteren dan graag naar je wensen en beantwoorden al je vragen. Zo plannen we samen de perfecte haarbehandeling voor je. Ook als je bijkomende vragen hebt over onze behandelingen of meer informatie wilt over de prijzen van onze kleuringen, kun je ons telefonisch contacteren.

Behandelingen

 

Je kunt in onze salon een afspraak maken voor verschillende knip- en kleurbehandelingen. Of je nu gewoon je haren in model wilt laten brengen, een pony wilt laten knippen of een nieuw gewaagd kapsel wilt uitproberen: alles is mogelijk bij Salon Tof. Onze professionals zijn ook gespecialiseerd in het kleuren van haar met verschillende technieken, zoals balayage of shadow roots. Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan verzorgende behandelingen aan om je haar te verwennen en zo sterk, gezond en glanzend te houden. Zo kun je bij ons terecht voor diverse intensieve maskers voor ieder haartype. We kijken graag samen met je wat je haar nodig heeft.

Totaalervaring

 

Als je kiest voor een behandeling bij Salon Tof, mag je meer verwachten dan een standaard bezoek aan de kapper. Bij ons kom je niet alleen om je haren te laten knippen, kleuren of stylen, maar krijg je een totaalervaring. We vinden het belangrijk dat je je meteen op je gemak voelt als je binnenstapt. Daarom hebben we in onze kapsalon in Den Bosch een warme en ontspannen sfeer gecreëerd, waar je even volledig tot rust kunt komen. We bieden je een kopje koffie of thee aan bij aankomst en verwennen je voor elke behandeling met een kalmerende hoofdmassage. We hechten veel belang aan kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke aanpak. We luisteren dus graag naar je wensen en we geven je advies op maat.

Onze haarspecialisten zijn creatieve en getalenteerde professionals die zich blijven bijscholen en op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarstyling en -kleuring. Ze weten dus precies wat bij je past en zorgen dat je met een prachtige en stijlvolle coupe onze salon verlaat. Wil je je haren laten knippen? Droom je ervan om te experimenteren met een nieuwe kleur? Of is je haar met spoed toe aan een verzorgend masker? Maak vandaag nog een afspraak bij Salon Tof, de kapper waar al je dromen en wensen uitkomen. Onze professionele en getalenteerde haarspecialisten creëren graag een look die volledig past bij je persoonlijkheid. We hopen je snel te verwelkomen in onze kapsalon in Den Bosch en je te laten stralen!