Skip to main content

Hoppa, de Michelinsterren voor 2019 zijn onlangs uitgereikt. De gids deelde aan twaalf (!) restaurants nieuwe sterren uit. De status in Den Bosch: deze twee restaurants hebben hun ster behouden. Yes!

Tijdens het jaarlijkse culinaire feest in het DeLaMar Theater in Amsterdam werd de gids voor 2019 – en daarmee de nieuwe sterren – gepresenteerd. Restaurant Sabero in Roermond en Pure C in Cadzand-Bad waren de grote winnaars. Pure C ging van één naar twee sterren en het dit jaar geopende Sabero kreeg er gelijk twee.

Michelin Den Bosch

Hoewel er in Den Bosch geen nieuwe ster is binnengehaald, is het alsnog feest. Twee restaurants hebben hun ster weten te behouden. Zowel de koks van Noble als Sense kunnen met een gerust hart ademhalen: ze horen nog steeds bij de culinaire top van Nederland met hun ster!

Ben je toe aan eten bij een toprestaurant, maar wil je een keer buiten Den Bosch een hapje nuttigen? Dan kun je ook bij De Heer Kocken in Vught aanschuiven: ook dat restaurant heeft de Michelinster weten te behouden.

Restaurant Noble 

Restaurant Sense 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply