Skip to main content

Wij waren even bang dat we geen echte nieuwe kapsel trend zouden gaan zien dit jaar. Maar daar is dan toch de nieuwe kapsel trend voormannen, het “scumbro kapsel”. De winter/lente van 2019 zullen in het teken staan van de scumbro. Heb je gemist wat deze trend precies inhoud? lees snel verder.

Het Scumbro kapsel haar trend voor mannen

Onze kapsels zijn de afgelopen jaren steeds minder strak geworden. Het begon allemaal met een vetkuif en het Pelle kapsel. Als reactie hierop gingen het kapsel wat losser gedragen worden. Vorig jaar kwam hier het Peaky Blinders kapsel overheen. Het haar werd naar voren gedragen en korter geknipt. Nu is er de scumbro trend! Een trend waarin je helemaal los kan gaan. Het gaat erom dat je enorm je best hebt gedaan om je kleding en kapsel zo te krijgen alsof het lijkt dat je er juist niets aan gedaan hebt. Je haar mag langer maar ook heel kort gedragen worden. Als het maar niet netjes of gestyled zit. Deze trends gaan erom dat je laat zien dat je lekker tegen de regeltjes wil en kan schoppen. Daarom zie je dus ook niet één kapsel maar juist één stijl. Het is dus een veel bredere beweging.

Zo stijl je het Scumbro kapsel voor mannen

Nu lijkt het dus niet zo moeilijk om dit kapsel te dragen. Toch is dat niet helemaal waar. Zoals wij beschreven, het moet lijken alsof je er niets aan hebt gedaan. Je moet er dus wel wat voor doen om het zo te krijgen…sorry? Oké, je kan ervoor kiezen het heel kort te dragen. Waar je tijdwinst maakt in de badkamer met dit kapsel zal je wel vaker en sneller naar je kapper moeten om het kort te houden. De wat langere kapsels vragen om meer styling. De producten die je het best kan gebruiken voor dit soort kapsels zijn een Clay en Sea Salt Spray. Deze geven je kapsel een uitstraling waarbij het lijkt alsof er niets in zit. Wel kan je het stylen in het model wat jij graag wilt. Pas wel op dat het vooral niet te netjes moet zitten. Ga je voor langer, dan zal je vaak met je handen door het haar moeten om het terug te duwen in model of om het voor je ogen weg te halen. Ook kan je het echt langer gaan dragen maar ook hier kies je voor niet te gestyled!! Geen strakke manbun dus.

 

(Bron: b4men)

 

Leave a Reply