Skip to main content

Wie leeft volgens het motto ‘new year, new me‘, moet van onderstaande foto’s even screenshots maken en meenemen naar de salon. Pinterest onthulde zojuist de meest gezochte haartrends voor 2019 en die vallen zéker in de categorie ‘new me’, zo uitgesproken zijn ze.

1 Going Bronze
Je moet niet terugdeinzen voor een nieuw kleurtje, zullen we maar zeggen. De eerste populaire zoekterm is immers ‘Le Bronzing.‘ Pinterest zag een stijging van 879 procent wat voorgenoemde zoekopdracht betreft. Misschien denken sommigen na even twijfelen: en nu ga ik het doen.

2
Lilac hair
Als grey hair al wel iets te mainstream voor je is geworden, kun je beter afkijken bij Lady Gaga. Haar verloofde postte onlangs een foto van haar op Instagram waarop de zangeres én actrice lila haar rockt. Van haarkleur en model tot leren jasje en T-shirt: haar Ally Maine (A Star is Born) met een vleugje rock look willen we trouwens helemaal kopieren. ‘Lilac hair’, populaire zoekterm dus!

3
Baby bangs
Ben je meer het type ‘zet de schaar er maar weer een keer goed in’, dan zijn de ‘baby bangs’ een goede optie. Je weet wel: de micro pony, de piekerige pony, het kapsel in de categorie moet je durven en – niet geheel onbelangrijk – de bangs moeten je ook staan. Onder anderen Emma Watson en Bella Hadid gingen je voor.

Leave a Reply