Skip to main content

Iedereen eet yoghurt: als ontbijt, als lunch, als tussendoortje of als toetje. Wij Nederlanders eten per persoon zelfs de meeste yoghurt  van de wereld, met 38 liter per jaar! Met deze info kan de Bossche Binnenstad wel een Yoghurt Barn Gebruiken ! Op 15 Februari zal dan ook dit leuke Yoghurt concept in de Orthenstraat haar deuren openen. 

Yoghurt Barn

Bij Yoghurt barn stel jij jouw eigen yoghurt samen of probeer een van hun Specials. Samengesteld door het Yoghurt Barn team en naar inspiratie van hun grote schare fans. Allemaal met een eigen karakter. Van small tot XL, zo gezond of ‘ongezond’ als jij wilt.Je kunt bij elke yoghurt (special) kiezen tussen hangop, magere- of boeren yoghurt, maar ook frozen-, kokos-, geiten- of sojayoghurt. Wat bij jou past, op elk moment van de dag.  Yoghurt Barn heeft zelfs de “beste frozen yoghurt van Amsterdam” volgens Mokum Magazine (juli ’15)!

yoghurtbarn-blog

Smoothies & Juices

Naast Yoghurt Specials kun je bij Yoghurt Barn ook kiezen voor loei lekkere Blended Yoghurts, oftewel smoothies & juices maar dan op hun manier.

Kies groente en fruit combinaties of ingrediënten van maca- en acaï powershots tot havermout en kokoswater. Kies bijvoorbeeld voor de Green Monster: een groene Blended Yoghurt met komkommer en munt of een ware ontbijt killer: de Sunny Oats. Je kunt ook zelf je Blended Yoghurt samenstellen door één van de zes soorten yoghurt te kiezen, inclusief geiten-, soja- en frozen yoghurt en daarna je toppings en sapje erbij te selecteren. De Yoghurt Barn Barnista’s helpen je graag iets lekkers samen te stellen, wat op dat moment bij je past.

Coffee, Yoghurt & More

In de Barn kun je ook genieten van de lekkerste koffie en thee. De Barnista’s heten niet voor niets zo, want vol liefde en kunde schenken zij jouw favoriete cappuccino of latte en helpen zij je bij het kiezen van de lekkerste thee.

De specialty koffie & thee soorten zijn qua smaak afgestemd op hun yoghurt maar zijn ook heerlijk met een gebakje of bijvoorbeeld heerlijk oerbrood. De Bocca Coffee is biologisch en binnenkort in een speciale Yoghurt Barn blend. De diverse ‘slowtea’ smaken van TeaBar passen perfect bij het seizoen. Dus ook voor een kop koffie of thee ben je bij Yoghurt Barn aan het juiste adres!

Hightea, Brunch en Picknick

Wil je echt eens bijzonder genieten, reserveer dan een gezellige en verrassend lekkere High Tea, Brunch of Picknick!

De High Tea en Brunch zijn een heerlijke combinatie van onze producten, kleine ‘baby-yoghurtjes’ als basis, gecombineerd met gebakjes, smoothies en breekbroodjes met hartige dip. Ideaal met een vriendin, je gezin of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje of groepsuitje. Is het lekker weer en neem je het liever mee, kies dan voor onze Picknick.

Ben je toch wel heel nieuwsgierig geworden naar deze leuke nieuwe hotspot van Den Bosch ? Dan moet je nog heel even geduld hebben want De store in Den Bosch opent op 15 Februari haar deuren! Tot die tijd kun je meer info vinden op www.YoghurtBarn.nl

yoghurtbarn-blog db

Leave a Reply