Skip to main content

Niet alleen een goed haarverzorgingsproduct draagt bij aan gezond en glanzend haar, we kunnen onze voeding er ook op aanpassen om het een extra boost te geven en het haarprobleem de baas te worden! Eet daarom bijv een Avocado…. om droog en beschadigd haar te voorkomen.

Gezond haar met avocado: bevordert haargroei

Heel veel shampoos en haarbehandelingen van de producten waarmee wij in de salon werken zoals Kevin Murphy en Living Proof  bevatten avocado als één van hun belangrijkste ingrediënten. Dit komt omdat avocado voor een gezond haar zorgt. De Avocado Shampoo is uitstekend geschikt voor het behandelen van droog en beschadigd haar. Voor mensen met haarverlies is dit ook een goed nieuws, want avocado bevordert ook haargroei! Je kunt ook gewoon avocado (fruit) eten. Avocado is een uitstekende bron van vitamine B en E. Deze vitaminen houden het haar sterk en voorkomen haaruitval. Daarnaast is avocado rijk aan omega 3-vetzuren, anti-oxidanten, vitamine C, K, en foliumzuur.

Wil je meer informatie over de haaverzorgingsproducten en de ingredienten ervan? Mail, bel of kom langs voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Leave a Reply