Skip to main content

De kapsels voor mannen kennen dit najaar/voorjaar weer een hoop nieuwe trends. Maar met welke look kom je dit jaar het beste voor de dag? In dit artikel lees je alle trends op het gebied van herenkapsels voor het najaar/voorjaar van 2015/2016. Zo kan jij de komende wintermaanden met een frisse coupe de straat op!

Hieronder vind je een overzicht met alle trends op haargebied, nieuwe looks en blijvende klassiekers:

Klassieke look

De titel klassieker krijg je natuurlijk niet zomaar. Met deze look kom je lente, zomer, herfst en winter altijd goed voor de dag. Ook in voorjaar en de zomer van 2016 kan de moderne dude voor deze stijl gaan. Het blijft namelijk een favoriet herenkapsel.

Krullen

Heren met krullen kunnen dit voorjaar hun haar gewoon lekker los dragen. Een wilde krullenbol kan dit hele jaar gedragen worden.

Undercut

Qua kapsels is en blijft de undercut de trend voor de komende jaren. Veel mannen liepen dit jaar met een opgeschoren coupe rond. Ook in 2016 blijft de trend springlevend. Draag het bijvoorbeeld met langer haar bovenop.

Matte look

Een van de trends voor het voorjaar is de matte look. Waar je van de zomer 2015 nog een hoop ‘gelkoppen’ zag lopen is het wat losser dragen van je kapsel een opkomende trend dit jaar. Gebruik wax of poedergel in plaats van de standaard gel. Hiermee creëer je een veel natuurlijker kapsel. Beetje haarlak erin en je haar zit de hele dag goed.

Lange lokken

Niet veel heren beschikken over een bos lange lokken. Mocht je tot dit gezegende rijtje behoren, dan heb je eigenlijk een tijdloze look. Ook dit voorjaar is het kapsel nog hip en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven.

klassiekkrullen

(Foto’s: Pinterest)

Leave a Reply