Skip to main content

ROBBIES is een onderscheidende ontmoetingsplek van bijna 1000m2 waar je kan winkelen, snuffelen, ontspannen, werken en proeven. U vindt er een bijzondere mix van producten en merken op het gebied van ‘Fashion, Lifestyle & Food’. U kunt terecht in het ROBBIES CAFE voor een van de heerlijke koffies, lekkernijen of een gezond ontbijtje en/of waar u in de middag kan komen genieten van een hemelse lunch.

LIFESTYLE

De LIFESTYLE collectie van ROBBIES presenteert producten die allen te maken hebben met onze dagelijkse bezigheden. Het is anders…het is nieuw met oud en oud met nieuw. Binnen de collectie vind je zowel nieuwe als unieke antieke meubelstukken en woonaccessoires die we vinden over de hele wereld. Het ROBBIES busje komt overal. We zoeken op veilingen en struinen markten af voor dat ene unieke exemplaar die onder de collectie ROBBIES UNIQUE PIECES thuis hoort. ROBBIES selecteert daarnaast bijzondere merken op het gebied van wonen en interieur die een lach op je gezicht geven.

Food RObbies

FASHION

ROBBIES biedt een diversiteit van Europese mode merken aan. Op een geheel eigentijdse wijze presenteert ROBBIES een collectie voor de hedendaagse vrouw. De merken vormen een mix van casual ch­ique, classic vintage en rebellen elegance. De collectie is speels en “in beweging” doordat ROBBIES continu zorgt voor aanvulling en vernieuwing. Verder is er een ruim assortiment van exclusieve parfums en ‘home fragrance‘ uit o.a. Parijs en Florence. Heerlijke ‘body & care’ producten, stoere tassen en lederwaren, diverse mode accessoires en unieke sieraden die we selecteren over de hele wereld

FOOD

ROBBIES presenteert een assortiment van heerlijke biologische en ambachtelijke ‘food’ producten uit binnen- en buitenland. Smaak en beleving staan centraal. Binnen de FOOD collectie vindt je een ruim aanbod van lekkere en luxe delicatesse aangevuld met kook- en keukenaccessoires. Wanneer we reizen, beleven wij unieke momenten, ontmoeten wij bijzondere ondernemers, zien en komen we lokale specialiteiten tegen die ons verblijden…hetgeen wij graag met u delen.

WAAR VINDT U ROBBIES

ROBBIES is gevestigd in het voormalig oud bankgebouw van Lentjes & Drossaerts gelegen in de charmante winkelstraat, Verwersstraat, van ’s-Hertogenbosch. Entrepeneur en creatief brein achter ROBBIES is Nikkie Wolfs, 33 jaar…een gedreven vrouw die werkt met passie! De naam ROBBIES is opgebouwd uit woorden REBELS, ONDERNEMEND, BEMINNELIJK, BIJZONDER, INSPIREREND, ENERGIEK en STOER. ROBBIES neemt je mee naar meer dan gemiddeld, brengt een lach op je gezicht en brengt nieuwe herinneringen..!
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Robbies

Robbies Lifestyle

(Tekst en fotos: Robbies.nl)

Leave a Reply