Skip to main content

Stadsbrouwerij Jongens van De Wit is een jongensdroom die is uitgekomen. Na jarenlang een succesvol bier- en eetcafé te hebben gerund in het centrum van Den Bosch, hunkerden de jongens naar het brouwen van hun eigen bieren. Echte Bossche bieren met een Brabants bourgondisch karakter. Bier waarin hun liefde voor de drank te proeven is. En bier dat een feest is voor de zintuigen. Dát bier wordt gebrouwen in het hart van het Paleiskwartier in Den Bosch. De brouwerij is gesitueerd in de Sheds, waar het karakteristieke gebouw extra kracht geeft aan het bier.

P1000975

 

De microbrouwerij vind je midden in stadscafé Jongens van De Wit. Achter de balustrade zijn de brouw- en maischketels goed zichtbaar op de vide. Boven de bar hangen 7 biertanks met ieder 1.000 liter bier. Vijf tanks voor hun eigen gebrouwen Bosch bier en twee tanks vol met heerlijk Kornuit van Grolsche Bierbrouwerij, het pilsener bier van hun hofleverancier. De bieren zij tappen halen zei rechtstreeks uit deze biertanks.

Bij Jongens van De Wit drink je letterlijk het bier dat ter plekke wordt gebrouwen. En dat maakt het drinken van goed Bossche bier natuurlijk nóg lekkerder.

Dorst gekregen? Ga een keer langs de Jongens

Hofvijver 4
5223 MC ‘s-Hertogenbosch

www.jvandew.nl

P1000960

Leave a Reply