Skip to main content

STADSTUINWINKEL OERWOUD

De Stadstuinwinkel van Hartje Den Bosch.
​Je kunt hier terecht voor alles wat groen en duurzaam is.
​Ze hebben een uitgebreide collectie hippe kamerplanten, flessentuinen, terrariums tot alles wat met planten te maken heeft. Om jouw stadswoning, balkon of stadstuin tot een groen paradijsje te maken.

Vintage is ook een belangrijk onderdeel in hun stadstuinwinkel. Elke maand zoeken zij stad en land af naar de mooiste treasures. Vintage vazen en potten, maar ook meubeltjes voor binnen en buiten.

​Bregje zelf maakt en verkoopt haar eigen label PurePoetry ook bij Oerwoud. Handgemaakte macrame artikelen zoals plantenhanger en wallhangers.

Daarnaast verkopen zij ook producten van andere kleine creatieve ondernemingen. Ben je opzoek naar een leuk kado met een goed verhaal achter het product? Ga dan zeker even langs.

OERWOUD HEALTH CAFE IS ER OOK

In Oerwoud het Health Cafe kun je terecht voor de beste fairtrade organic koffie met wat lekkers erbij of een (h)eerlijke lunch. Daarnaast serveren zij de beste organic smoothie’s en homemade Chai Latte’s. Alles is zelfgemaakt, plantaardig en bereid zonder toegevoegde suikers.​ Dit alles in een relaxte groene omgeving tussen de planten.

Waar vind je Oerwoud?

Vughterstraat 84
5211 GL Den Bosch
www.oerwouddenbosch.nlnl_NL_330571_full

Leave a Reply