Skip to main content

Pastel haarkleuren zijn superleuk, maar laten we eerlijk wezen; het zijn niet de meest draagbare tinten en al helemaal niet als je een brunette bent. Maar goed nieuws voor de donkerharige onder ons, deze nieuwe haartrend is voor jullie! Say hello to Chocolate Mauve Hair.Chocolate-Melted-Mauve-Hair

Chocolate Mauve
Onlangs lieten we jullie weten dat een rosé gold kleur in de haren helemaal hot is in het najaar, maar deze tint is vooral mooi bij blondines.Voor degenen met donkere lokken is Chocolate Mauve – bestaande uit chocoladebruin gemixt met roze tinten – dé haarkleur voor de herfst.De bijzondere verfmix is bedacht door hair colorist Hannah Edelman. Inmiddels zijn de foto’s die de New Yorkse plaatste op haar Instagram opgepikt door grote platformen als Marie Claire en Nylon Magazine. 

Ook benieuwd of deze haarkleur voor jouw geschikt is? Maak vrijblijvend een afspraak en wij adviseren je graag.

Belangrijk om te weten!
-deze haarkleuring behoort tot de pastel kleuringen en is minder lang houdbaar daar de traditionele kleuringen. Hierdoor kunnen wij geen volledige garantie geven op het behoud van de kleur.
-voor deze kleuring hebben wij meer tijd nodig om het juiste resultaat te bereiken, vandaar dat wij hiervoor extra kosten in rekening zullen brengen.

14701245_1745314355731072_2680666295489265664_n

Leave a Reply