Skip to main content

Sense Restaurant is gevestigd aan het Jeroen Boschplein in Den Bosch, naast het Jeroen Bosch Art Center. De gerechten worden allemaal volledig in eigen keuken bereid, uiteraard met dagverse ingrediënten. U ervaart verrassende, subtiele smaakcombinaties.

De menukaart van Sense bestaat uit kleinere culinaire gerechtjes die jij in willekeurige volgorde kunt bestellen. Ook kan jij kiezen voor een verrassingsmenu van 4 tot 8 gangen met dagelijks wisselende gerechtjes.
Schermafbeelding 2017-03-15 om 11.57.04
Verrassende wijn-spijscombinaties
Bij al dit lekkers serveren zij als jij dat wenst een bijbehorend wijnarrangement. De maître sommeliers zijn voor jou altijd op zoek naar verrassende wijnen uit alle windstreken. Bij elk gerecht schenken zij dus de wijn waarbij de smaken optimaal combineren. Op verzoek, bijvoorbeeld als jij liever geen volle glazen wenst, is het mogelijk om te kiezen voor een half wijnarrangement.

Michelin
Sense Restaurant is door Michelin bekroond met een ster. Zij zien dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan onze ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan hun gasten. Met plezier reserveren zij daarom een tafel voor jou!

 

Sense RestaurantSchermafbeelding 2017-03-15 om 11.56.52
Jeroen Boschplein 6
5211 ML ‘s-Hertogenbosch
073-6144208
info@senserestaurant.nl
www.senserestaurant.nl

Leave a Reply