Skip to main content

Al ruim 7 jaar komt Hans Musman als trouwe gast bij ons in de salon. Wat onze werkrelatie zo speciaal maakt is dat Hans naast dat hij perfect geknipt wordt, ook altijd in is voor een goed gesprek en vol passie spreekt over zijn werk als HypnoCoach. Vandaar dat wij Hans gevraagd hebben om als ”vriend” van de salon een stukje over zichzelf als specialist te vertellen.

De spiegel van Tof

 Wat je in jezelf verandert, alleen al en perspectief, kan niet anders dan ook in je buitenwereld weerspiegeld worden.

Naamloos1

Dit is al jaren het motto van Hans Musman, HypnoCoach in ’s-Hertogenbosch. En dan gaat het vooral over innerlijke blokkades waardoor je niet echt jezelf kunt zijn, valkuilen waar je telkens weer in stapt, psychosomatische klachten met een innerlijke oorzaak, regelmatig getriggerd worden in een bepaald thema. Dan kan je aan de oplossing werken door in jezelf iets veranderen.

Maar wat nu als je vastloopt in een situatie waarvan de oorzaak eerder extern lijkt te zijn? Of als je iets wenst dat er (nog) niet is?

Hoe vaak vragen we dan niet Het Universum, of God, of ons Hoger Zelf, voor de oplossing te zorgen?

In gesprek met Dominic, al kijkend in de spiegel van Salon Tof, kon Hans het ineens verwoorden: wanneer we in staat zijn te vertrouwen dat er voor gezorgd wordt, dan ontspannen we. En veranderen we uiteindelijk onze éigen energie, onze vibratie, die dan weer niet anders kan dan in je buitenwereld weerspiegeld worden. En zo creëren we zélf de verandering die we wensen.

Zo binnen, zo buiten!

En dat allemaal in Salon Tof. Diepgang met de nodige lol, want humor en relativering horen erbij. Er is sprake van een echte ontmoeting. Het hoeft niet, maar het kán.

Ook Hans Musman kun je ontmoeten, hij kan jouw spiegel zijn als je ergens in vast loopt. In HypnoCoaching met je werken aan bevrijding en vooruitgang. In het centrum van Den Bosch op zo’n 10 minuten loopafstand van Salon Tof.

Wil je meer informatie over de behandelingen en diensten die Hans aanbied? Klik dan op onderstaande link of bel hem gerust even op.

www.HypnoCoachingInfo.nl
Tel: 06-3855198

(Tekst: Hans Musman)

Leave a Reply