Skip to main content

TROTS Junior store

Naast hippe kinderkleding van merken als IKKS, Maison Scotch en Mini Rodini kun je bij TROTS ook terecht voor voorleesboekjes, (kinder)cadeautjes en andere hebbedingetjes. Leuk!
Vughterstraat 88B, Den Bosch
www.trotsjuniorstore.nl

Poppedoll
Met merken als Kirei Sui, Made for a princess en Billyblush ben je hier vooral voor kleine prinsesjes aan het juiste adres. Poppedoll verkoopt naast kleding en schoentjes ook meubels en accessoires voor de baby- of kinderkamer én de prachtige retrokinderwagens van Bébécar.
Vughterstraat 116, Den Bosch
www.poppedoll.nl

Piccolino
Van zachte babyslofjes tot stoere kindersneakers, bij Piccolino is er zo’n ruim en gevarieerd aanbod aan schoenen dat er voor elk kindervoetje wel een geschikt schoentje te vinden is.
Achter het Stadhuis 30A, Den Bosch
www.piccolino.nl

TT36
Al 15 jaar is deze kindermodeboetiek een gevestigde waarde in Den Bosch. Of je nu op zoek bent naar een stoere jeans, grappig cadeautje of pyama van Claessen’s, bij TT36 vind je het! Voor jongens en meisjes van 0 tot en met 16 jaar.
Achter het Stadhuis 36, Den Bosch
www.tata-sjop.nl

Trigger – boys & girls
Bij Trigger vind je talloze trendy merken als Little 10 Days, Little Miss Juliette, JOTT en Nik & Nik, en dat voor stoere boys en hippe girls van 2 t/m 16 jaar. Eigenaresse Debby en haar enthousiaste team verwelkomt je graag in deze gezellige winkel aan de Kolperstraat.
Kolperstraat 16, Den Bosch
www.triggerboysgirls.nl

Pop en Wagen
Bewust en leuk speelgoed vind je bij Pop & Wagen, en dat van 0 t/m 12 jaar. Van houten puzzel tot muziekinstrument, al het speelgoed dat hier verkocht wordt is zorgvuldig geselecteerd op materiaal, vormgeving, verpakking en veiligheid. En leuk om mee te spelen? Dat zeker!
Vughterstraat 56, Den Bosch
www.popenwagen.nl

Leave a Reply