Skip to main content

Het is bijna lente en zo als jij van ons gewend bent zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en blijven wij ons continue ontwikkelen om onze diensten en behandelingen aan te laten sluiten op de behoeftes van onze klanten. Vandaar dat wij de afgelopen maanden niet stil hebben gezeten. Zo heeft Dominic voor L’Oreal Professionnel de lente/zomer kleur collectie mogen ontwikkelen, wij met het gehele team getraind zijn in de nieuwste kleur, knip en styling technieken en hebben wij diverse nieuwe producten en behandelingen in huis om jouw haar dit voorjaar weer te laten stralen.

 

Educatie

Educatie is belangrijk in ons vak, zeker omdat de trends en behoeftes van onze klanten continue veranderen! Vandaar dat wij regelmatig samen trainen om onze vaktechnische en creative skills veder te ontwikkelen. Hieronder zie je een filmpje met een sfeerimpressie van onze laatste training. In deze training lag de focus op haakleur en styling technieken. De komende trainingen zal de focus liggen op creatief knippen van dames coupes en heren knippen met de barber style.

Inspiratie 

Wij willen ons komend seizoen niet alleen laten inspireren door de trends en die te vertalen naar een draagbare coupes en/of kleuren maar, wij willen ons nog veder inleven in de persoonlijke stijl en lifestyle van onze klanten. En daar de total look op aan laten sluiten.

Onze missie 

Wij staan voor mooi draagbaar haar wat goed in model valt en met een mooie kleur geaccentueerd wordt. Wij willen je laten stralen met wat je het draagt en hoe je het draagt. Want immers is het belangrijk als jij je van binnen goed voelt, straal je dat van buiten uit!

Graag zien wij je bij ons in de salon voor een vrijblijvend advies, een lekkere kop koffie of toveren wij graag jouw haar om in een nieuwe look.

 

Liefs Team TOF,

Jill, Joël, Karin, Tessa en Dominic

 

Leave a Reply