Skip to main content

Niet één maar twee Bossche hotspots deze maand in onze Bossche hotspot van de maand. Maak kennis met twee leuke fashion & lifetstyle stores die Den Bosch rijk is.

Hello….. lifestyle, Hello Fashion, Hello Fun…Hello you! 

Kom binnen en voel je thuis in de Hello loft. Een winkel die ontstaan is uit pure passie…een passie voor mode, accessoires en woondecoratie. Altijd zijn we op zoek naar de mooiste merken, items en inspiratie voor dames en heren. Bij Hello Den Bosch streven we ernaar een goede mix te hebben tussen betaalbaar en luxe.

Ook voor de mannen

Bij Hello hebben ze ook een leuke collectie voor de mannen. Leuke merken als Matinique, 7square en clean cut hebben ze in de collectie om echt een toffe outfit te scoren moet je dus hier zijn.

Hey….

Do what makes you happy and wear what makes you beautiful…Kortom voel je fijn in wat je draagt, dan straal je het ook uit!

Wat zou het toch fijn zijn om voor elk moment een nieuwe outfit te hebben. Soms een beetje rebels en de andere keer keurig netjes als de ideale schoondochter (nou ja, zo goed als dan hè 😉 Maar hoe doe je dat zonder je complete spaargeld gedag te zeggen?! Nou heel simpel…ga dan eens bij Hey Den Bosch langs!

Hey Den Bosch is een lifestyle boutique in een van de leukste straatjes van Den Bosch. Waar ze dus die toffe outfits verkopen van o.a. merken zoals Loavies, Ydence, Colourful Rebel. Maar waar je ook leuke cadeautjes kan vinden voor dat feestje waar je heel toevallig nog een nieuw jurkje voor nodig had 😉 En heb je dan toch je spaarvarken kapot moeten slaan, wees dan niet getreurd…we hebben ook hele leuke spaarpotten voor in je eigen huisje!

Tot snel!

X

HELLO DEN BOSCH
FONTEINSTRAAT 2
5211 HP DEN BOSCH
www.hellodenbosch.com
Hey Den Bosch
Minderbroedersstraat 33
5211 EL Den Bosch
www.heydenbosch.com

Leave a Reply