Skip to main content

De vraag ligt op het puntje van je tong, maar je durft ‘m niet te stellen… We kennen dat gevoel. Daarom hebben wij het voor jou gedaan

Ik krijg een kalende schedel. Hoe kan ik mijn haar het beste doen?
‘Be real, knip het af, hou het kort en netjes!’

Ik heb inhammen. Wat is beter? Een wat langer kapsel (misschien met een lok) of een kort kapsel? Of iets anders?
Het ligt eraan wat je wilt bereiken. Wil je het verbergen dan is een wat langer kapsel ideaal, dan kun je een beetje spelen met het haar om je inhammen wat te verbergen. Worden de inhammen echt groot, nogmaals… Be real, knip het af!

Mijn haar wordt snel vet. Wat kan ik daartegen doen?
Gebruik niet teveel stylings producten, en zit niet teveel aan je haar. Ook spoelen met koud water is een goede aanrader. Gebruik wel altijd een goede professionele kappersshampoo shampoo die de hoofdhuid calmeert en verzorgd.

Ik zie de eerste grijze haren. Bestaat er een manier om ze heel natuurlijk te bedekken? Of blijf je het altijd zien als een man z’n haar verft?
Er zijn wel degelijk manieren om het te verbergen. Zo zijn er sinds enige tijd speciale haarkleuringen voor mannen die een heel natuurlijk effect hebben en juist de grijze haren aanpakken. Laat het voor het beste resultaat door ons één van onze stylisten kleuren!

Ik heb een enorme krullenbos, maar wil een trendy kapsel. Welk trendy kapsel past bij krullend haar?
Het ligt aan het soort krul dat je hebt. Zo kan een kort kapsel trendy zijn, maar een grote volle bos krullen kan ook heel trendy zijn.

Ik heb een laag voorhoofd. Wat voor kapsel zou ik moeten laten knippen?
Laat niet teveel lengte op het voorhoofd vallen, dit accentueert het alleen maar. Draag je haar wat meer naar achteren of neem een korte coupe.

Ik wil mijn haar langer laten groeien maar de overgangsfase is verschrikkelijk. Wat moet ik doen? Toch regelmatig naar de kapper (maar dan duurt het langer) of het lang (en wild) laten groeien en dan het model erin laten knippen?
Laat het af en toe bijwerken zodat er toch een goed model in zit, en zo voorkom je ook gespleten haarpunten.

Wat is de grootste ‘kapselfout’ die je als man kunt maken?
Een kapsel nemen wat totaal niet bij je past. Of een kapsel nemen wat veel styling/aandacht vereist, en je weet van jezelf dat je dat toch niet doet.

 

 

(bron: adversus.nl)

Leave a Reply