Skip to main content

Het is kerst bij Robbies! Wij worden dus helemaal dol van kerstmis, want ja, is toch dat ene moment in het jaar dat je los mag met glitters en nep sneeuw in je huis zonder dat je er raar op wordt aangekeken.

Nou bij ons favoriete mini-warenhuis en lunchroom in één  weten ze wel wat kerst is. De etalages zijn schitterend versierd in Vintage Ski kerststijl en in het voorbij lopen word je gelokt door de gemoedelijke kerstklanken die klinken vanuit de hal. De echte ‘christmas-lover’ kan er zijn hartje ophalen wat accessoires en versiering betreft.

Maar het wordt nog mooier, want Robbies heeft nu de XMAS High Tea, zodat je kerst ook meteen kunt proeven! Dat laten wij ons geen twee keer vertellen. Voor €24,50 p.p ben je voorzien van een rijkelijk gevulde plank met lekkernijen, zoet en hartig. Je krijgt een glaasje bubbels vooraf, een glaasje sap tijdens en een kopje thee of koffie na. Hmmmm! Geloof ons nou maar, dit wil jij ook! En er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Voor meer informatie suf even naar het leukste blog van Den Bosch:

www.Denboschcityblog.nl

(Bron: tekst en Foto’s Den Bosch City Blog)

whatsapp-image-2016-11-06-at-18-13-122

Leave a Reply