Skip to main content

Het is alweer 2017. En een nieuw jaar vraagt om nieuw haar. Wil je weten welke kapsels en haarkleuren helemaal hot zijn volgend jaar? Lees dan verder want wij hebben de haartrends voor 2017 voor je op een rijtje gezet.

 

 

THE BLUNT CUTblunt1
De lange bob, alias lob, was de eerste stap. Nu is het tijd om verder te gaan met the Blunt. Een volle, botte lijn is de nieuwste trend voor medium lengtes. Alles is dus
op één lengte geknipt. Ook een ongestileerde pony kan een mooie combinatie zijn.

 

 

 

 

lang1LANG  EN RECHT

Heb je lang haar, dan mag het allemaal op één lengte worden geknipt. Geen kortere lagen meer aan de voor en achterzijde. Nee, lange lagen mogen zowel voor als achter. Lang sluik haar is de trend voor lang haar. Breng een mooie beweging aan in het haar en klaar.

 

 

 

SANDISH BLONDE

Zandkleurig blond wordt helemaal hot in 2017. Denas1k aan kleuren die zo dicht mogelijk bij de peper en zouttint aanliggen. Veel vrouwen zijn in Nederland gezegend met een donkerblonde kleur en hoera als jij dat bent, want die kleur wordt helemaal hip en hot. Het staat volgens Dominic vooral beeldig bij vrouwen die een frisse toon hebben in hun huid, maar ook warme types onder ons kunnen sandy blond rocken. Met frisse blonde highlights maak je deze trend compleet.

 

 

 

 

COPPER FADINkoper4G

Oftewel een koperkleurige balayage. Heb je een balayage gedaan in de zomer? Good for you! Balayage is namelijk een trend die nooit meer weggaat. Je kunt er een herfst-winter gevoel aan geven door een lichte toner met een koper tint te laten zetten. Deze oranje tinten zijn helemaal trendy en vervagen met de tijd iets meer. Zeg maar ‘dag’ tegen je zilvershampoo want een koperkleurige balayage is hot.

 

 

 

NATUREL REDHEAD

rood1Heb je een vrij blanke huid en roze wangetjes.. dan is deze trend helemaal jouw ding. Laat je haar in natuurlijke roodtinten verven. Dit kan in donkere en lichte tinten. Maar het moet niet te fel zijn, want dan oogt het niet meer natuurlijk. Als deze kleur bij jou past, haalt het je gezicht helemaal op.

 

 

 

 

kort2

ANDROGYN STYLES

Voor de vrouwen met korter haar – denk aan lengtes tussen de 4 en 15 centimeter – is de vierkante vorm heel trendy. Dit in combinatie met nonchalant en losjes gestyled haar. Je kunt de kapsels zowel stoer als vrouwelijk dragen.

Het is een kapsel die ook bij mannen geknipt zou kunnen worden met grotere contrasten, vandaar dat het androgyn wordt genoemd.

Leave a Reply