Skip to main content

We moeten er toch echt weer aan gaan geloven; autumn is coming. Maar gelukkig hebben we ook goed nieuws, want een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe hairstyle! Kijk mee naar de runway Herfst/Winter haartrends van 2015-2016.

COPPER

Het herfstseizoen vraagt om warmgekleurde lokken. En koper is de haarkleur waarmee je de aankomende periode in stijl over straat kunt flaneren. Ultravrouwelijk en warm.

autumn1

NATURAL ROOTS

Waar eerder dit jaar de ombré look niet weg te denken was uit het straatbeeld, gaan we dit seizoen juist voor subtiele roots. Denk aan een nonchalante haircolor met verschillende high- en lowlights voor een frisse, speelse twist.

CONTOURING

Het principe van hair contouring is te vergelijken met dat van contouren met make-up. Donkere tinten zorgen voor schaduw en lichte tinten creëren een ruimer effect. De kapper zal aangepaste kleuren en diktes van de lokken kiezen om zo je gezichtvorm optisch te verbeteren.

Met lichte tinten vergroot je het volume. Een lichtere kleur zet je dus op het deel van je kapsel waarop je aandacht wil trekken. De donkere tinten gebruik je om te schaduwen en volume te verkleinen.

Al een idee welke kleur jij jezelf laat kleuren het aankomende? Onze hairstylists kunnen je advies geven over welke kleur het allerbeste bij je past. 

autumn2

Leave a Reply