Skip to main content

Iedere coupe wordt verstrekt met de juiste haarkleur. Of je nu gaat voor subtiel of gewaagd, dit jaar beken je kleur en laat je jouw haar stralen met een goed geadviseerde kleur die afgestemd is op je coupe. Wij hebben een aantal haarkleur trends voor je op een rijtje gezet.

Babylights

Een nieuwe manier om highlights aan te brengen op een heel subtiele en fijne manier is door middel van “Babylights”. Dit zijn eigenlijk highlights met een hele subtiele opbreng techniek waardoor ze mooi blenden in het haar.

Sombre

Ombré zijn we al stilaan beu, het blijft wel mooi maar het moet je staan en de juiste techniek van aanbrengen is cruciaal. De nieuwste trend in haarkleurland is Sombré! Dit is een variant op de ombré die nog subtieler is en vaak gebruikt bij iets donkerder haar. De bedoeling, is een kleurverschil dat enkel bij fel daglicht te zien.
Balayage

Na een sterke start van enkele celebrity’s zoals Jessica Biel en Sarah Jessica Parker, is balayage nog steeds enorm populair. Hoewel het prachtig is bij iedere haarkleur, is het extra mooi bij blondines.

Chambre

Chambre is een nieuwe techniek in de haarkleur trends van 2015! Champagneblond combineren met de ombré techniek. Geen donderblond maar net een tikje lichter, zonder teveel naar het asblond te gaan.

Bronde

Bronde is tussen bruin en blond in, deze haarkleur is terug van weggeweest en tevens geschikt voor zo wat ieder seizoen. Perfect voor nagenoeg iedere huidskleur.

 

trends1trends3trends2

Leave a Reply