Skip to main content

Pizzabar Deeg!

Al het goede begint bij de basis! Bij pizza is de basis het deeg, het deeg is huisgemaakt met tipo ’00’ meel rechtstreeks uit Italië. bij pizzabar DEEG gaan ze terug naar de basis van de pizza. De oorsprong van pizzadeeg is een tarwedeeg hierdoor kun je bij Deeg kiezen voor speltdeeg, tarwedeeg en het normale wittedeeg. Maar ook de oorspronkelijke bereiding van de pizza in een houtgestookte oven geeft de pizza extra smaak! Door de hoge temperaturen in de oven van ca. 400 graden is de pizza in 1,5 minuut klaar waardoor de smaak van de ingrediënten in de pizza blijft en niet zoals in een conventionele oven via de pijp naar buiten. Puur, eerlijk en eigen.

104605_18a5a0bb654f477ab393cf049b0ab606

Bij Pizzabar Deeg eet je pizza, pasta en focaccia van eigen Deeg. Vers, puur en naar origineel Italiaans recept bereid in een ambachtelijke houthoven. Dat maakt
de pizza’s krokant en vol van smaak.

Kun je niet kiezen? Geen probleem! Bestel samen met je vrienden verschillende pizza’s en deel onderling pizzapunten. De pasta’s worden vers bereid in de keuken door een echte pasta chef! Op traditionele Italiaanse wijze en met veel liefde en passie! Bij Deeg is het puur genieten!

Hier vind je deze leuke nieuwe Pizzabar:
Verwersstraat 46
5211 HX ‘s-Hertogenbosch
info@pizzabardeeg.nl   \\  Tel: 073-6901618

Meer weten?Surf naar de Pizzabar Deeg website en volg ze op Facebook. www.pizzabardeeg.nl www.facebook.com/pizzabardeeg

Leave a Reply