Skip to main content

Dit keer geen fysieke winkel maar een leuke webshop van één van onze dikke vrienden van SalonTOF!

CAKE staat voor 100% pure, gezonde en lekkere cake. Een traktatie voor ieder moment van de dag!

CAKE is ontstaan vanuit een passie voor gezonde én lekkere tussendoortjes, die naast gezond ook gewoon lekker moeten zijn. Steeds meer mensen hechten (GELUKKIG) meer waarde aan een gezondere leefstijl. Maar door tijdgebrek, weinig inspiratie of simpelweg geen zin of tijd om in de keuken door te brengen, grijpen we snel naar de kant- en klare tussendoortjes in de supermarkt.

CAKE-OPTIE-2

Cake wilt iedereen op een laagdrempelige, toegankelijke manier laten genieten van een gezond, lekker tussendoortje, op ieder moment van de dag:

 

 

  • iets lekkers voor bij de koffie of thee;
  • super handig voor onderweg;
  • geschikt voor in de lunchbox voor school of naar je werk;
  • voor als je iets te vieren hebt: kinderfeestje, traktatie;
  • voor of na het sporten.

 

Met plezier struinen zij de markten en speciaalwinkels af op zoek naar eerlijke én gezonde ingrediënten. Alle cake’s van CAKE komt vers, “homemade” de oven uit. De CAKE is vrij van suikers, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en is koemelkvrij. Met het samenstellen van de CAKE zijn ze bewust van mooie, pure, voedzame en verantwoorde voedingsstoffen die ons lichaam energie geven.

 

“Eet voeding die je energie geeft, in plaats van energie kost”!

 

Een gezonde leefstijl betekent niet dat je zoete lekkernijen moet laten staan, integendeel! Met onze CAKE geniet je van een heerlijke traktatie, maar zonder ongezonde (én onnodige) toevoegingen!

Logo-single-CAKE-AANGEPAST-2

Meer informatie over cake: www.cakehomemade.nl

Leave a Reply