Skip to main content

DIT ZIJN DE 7 HAARTRENDS DIE JE VOOR DE LENTE WIL PROBEREN

7 toffe kapsels om de lente eens goed te beginnen…

1. DE GEVLOCHTEN HALO

Uit de lente catwalkshows voor 2016 weten we: vlechten zijn HEET. Vooral de gevlochten halo ga je volgens kenners heel veel zien. Dat wordt oefenen dus.

2. DE NIEUWE HALVE UPDO

Is het een updo? Is het bedhair? Allebei! De nieuwe halve updo is heerlijk simpel en casual en moet er juist zo effortless mogelijk uitzien. Bovendien is het een geweldig knappe oplossing om je haar uit je gezicht te houden.

3. CHILL WAVES

Vergis ze niet voor beach waves, want ‘chill waves’ zijn nét wat gepolijster. De truc? Je haar krullen met een hele brede krultang en de krullen vervolgens voorzichtig uitborstelen.

4. DE SUPER STEILE PAARDENSTAART

Hot stuff! De strakke en lage paardenstaart is niet alleen voor de rode loper of een feestje super sexy, maar geeft een casual outfit meteen een chique touch. En het is ook nog eens zo gepiept.

5. DE TUCK BACK

Een soort van wetlook, maar dan zonder gel. Zet je voorstel plukken strak met schuifspeldjes vast achter je oren en klaar ben je. Laat de rest van je haar gewoon natuurlijk vallen.

6. DE CASUAL UPDO

Updo’s komen deze lente in allerlei vormen, maar zijn vooral lekker losjes. Piekerige plukjes, krullen die eruit springen; dát moet je juist hebben.

7. PONY’S IN ALLE VORMEN EN MATEN

Updo’s komen deze lente in allerlei vormen, maar zijn vooral lekker losjes. Piekerige plukjes, krullen die eruit springen; dát moet je juist hebben.

(BRON ELLE.NL)

chill-waveskapsel-fringe-ponykapsel-braid-halo

Leave a Reply