Skip to main content

Wij hebben weer een aantal haarkleur trends voor jou op een rijtje gezet om deze zomer weer volgens de laatste trends van de zon te kunnen genieten! Zit er iets voor jou tussen?

Schermafbeelding 2017-05-30 om 22.49.44

#Brondé
Is het bruin? Is het blond? Nee. Het is het beste van beide, verpakt in één hele knappe kleur: bronde. Ideaal voor blondines die eens wat donkerder willen of brunettes die de overstap naar helemaal blond wat heftig vinden. En het mooiste van alles? Het staat (bijna) iedereen!
Schermafbeelding 2017-05-30 om 22.49.58
#Ice Blonde
Het platinum blonde haar mag een tikkie minder grijs dan vorig jaar maar we zien ‘m nog steeds graag met een ijsblauwe ondergrond. Dit is niet de makkelijkste kleur qua onderhoud (begin nu alvast maar met zilvershampoo te wassen!) maar als je ‘m in de vingers hebt, is het de perfecte zomerkleur.
Schermafbeelding 2017-05-30 om 22.50.08
#Tiger Eye
Och, was ik maar een brunette. Dan ging ik dit seizoen sowieso voor de tiger eye trend. Deze gouden, caramelkleurige highlights in het donkerbruine haar zijn een lust voor het oog en geven je een sunkissed uitstraling zonder de klasse van een echte brunette te verliezen. Ik ben fan. En jij?
Schermafbeelding 2017-05-30 om 22.50.20
#Blorange 
Voor de lefgozers onder ons: deze peachy kleur genaamd blorange (een soort samensmelting van blonde en orange) is dé kleur om de show mee te stelen. Liepen we vorig jaar nog met pastelkleuren zoals roze en lila in het haar, dit jaar gaan we voor een iets rossiger lookje. Erg high fashion. Erg knap. Wie durft?

Schermafbeelding 2017-05-30 om 22.50.32

#Regrowth
Ai. een uitgroei? Geen paniek. De uitgroei is (nog steeds) hartstikke hip. Het geeft je look net een beetje meer edge en het zorgt voor een iets minder gepolijste look. Dat wil niet zeggen dat een uitgroei tot halverwege je kin mooi is, het vergt nog steeds een beetje onderhoud.

 

 

 

(bron: fashionchick.nl)

Leave a Reply