Skip to main content

Vriend van de salon Lieke Bezemer heeft een boek geschreven; Werkgeluk werkt! Hier zijn wij best een beetje trots op want, wij hebben dit proces het afgelopen jaar mogen volgen. Vanuit de kappersstoel vertelde Lieke over het schrijven en delen van haar passie met als resultaat een prachtig en praktische boek over werkgeluk. Wij hebben de eer om dit met jou te delen! Lieke toi toi toi de 14de tijdens de presentatie/lancering van jouw boek.

Op 14 november 2018 vindt het symposium Werkgeluk Werkt! plaats van 14.00-18.00 uur in de kapel van het GZG in ’s-Hertogenbosch. Janine Vos CHRO van de Rabobank en CHRO van het jaar (2017) en Bob Hutten, directeur bij Hutten catering, delen op het symposium hun visie op werkgeluk en laten zien hoe werkgeluk het verschil kan maken. Lieke Bezemer, happyologist en auteur van het boek Werkgeluk Werkt! neemt het publiek vervolgens mee in een nieuwe organisatiefilosofie voor werkgeluk: het Klaver 4-model. Het model is een praktische tool om werkgeluk inzichtelijk te maken op 3 niveaus: organisatie, team en individu.

Meer informatie over en mogelijkheid tot inschrijven voor het symposium is te vinden op www.happyworkinglife.nl/symposium

Social Media Post