Skip to main content

logo

 

Late night shopping 073

Late night shopping ’s-Hertogenbosch (LNS073) is hét shopping event in de Bossche binnenstad. Tijdens dit gratis toegankelijk evenement laten de winkeliers zich van hun beste kant zien met verrassende acties en speciale kortingen. De opvallend verlichte straten, muzikale straatacts en de speurtocht voor gratis goodiebags zorgen ervoor dat je het leukste event van het jaar niet mag missen.

LNS2016 is het initiatief van een aantal ondernemers in de Bossche binnenstad. Dat wordt georganiseerd met hulp van Hartje Den Bosch, SOCH en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het shopping event is enthousiast ontvangen door bezoekers en ondernemers. De roep om een vervolg was dan ook groot.

Nu is Late night shopping ’s-Hertogenbosch een jaarlijks terugkerend event dat dit jaar los barst op vrijdag 25 november.

Is SalonTOF geopend tijdens de LNS2016?
Wij zullen tot 20:00 uur s’avonds geopend zijn voor de perfecte shop look. Maak snel een afspraak en maak er een leuke avond uit van in de prachtige binnenstad s’Hertogenbosch.

Meer info
Wil je weten welke winkels er meedoen met de shopping night? Neem dan een kijkje op de site van de organisatie: www.latenightshopping073.nl 

img_4625

Leave a Reply