Skip to main content
ELEVEN is een vernieuwend jong product! Onze ervaring in de salon is dat het zeer toegankelijk is voor onze klanten. De prijs-kwaliteitverhouding is top, de verpakkingen zijn mooi en er is een ruime keuze aan producten.

De ELEVEN Australië producten bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, zijde aminozuren en organische arganolie. De stylist tips helpen je om het maximale uit ieder product te halen en de gewenste stijl te maken.

Effectieve producten worden gemaakt met effectieve ingrediënten zoals:

Avocado-olie // komkommer // soja eiwitten // tarwe proteïnen // papaja extract // macadamia-olie // zijde aminozuren // kokosnoot-olie // shea butter // argan-olie

De recyclebare verpakking heeft PETA goedkeuring.

Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies!

Gebruik jij producten die precies passen bij jouw haartype en weet jij welke producten je zou moeten gebruiken voor jouw perfecte look?

Onze stylisten helpen jou graag met het vinden van de juiste haarproducten en tools die helemaal aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Wil je meer weten over ELEVEN AUSTRALIA? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak online snel en eenvoudig jouw afspraak.

Leave a Reply