Skip to main content

Vergeet die marathonsessie bij de kapper waarbij je al denkt dat de kleurbehandeling te veel tijd in beslag zal gaan nemen en je hele schema in de war gooit. L’Oréal Professionnel komt met een revolutionaire uitvinding waardoor jij na enkele minuten al met highlights de salon kan verlaten.

Hoe graag we ook het liefst uren bij de kapper willen zitten om het momentje voor ons zelf te hebben, ons todolijstje op een zaterdag is niet mals. Dus als we enkele uren stilzitten kunnen inruilen voor – laten we zeggen – meer shopping time doen we dat maar al te graag. En dankzij L’Oréal Professionnel is dit binnenkort geen verre droom meer.

Het merk heeft een crème en stijltang ontworpen die samen je haar in een paar minuutjes van highlights voorzien. Je haar wordt door een Instant-Highlight kleur expert voorzien van enkele frisse effecten en dat kost je een tiende van je tijd om een mooie blonde look te bereiken!

 

HOE GAAT HET IN Z’N WERK?

‘Instant Highlights’ behandelingen worden alleen bij L’Oréal Professionnel expert salons uitgevoerd. Wij beginnen zoals gewoonlijk enkele lokken haar te selecteren die gehighlight zullen worden.

stap1

Daarna wordt de ‘Instant Highlight Creme’ aangebracht die, in tegenstelling tot gewone haarkleuring, geen inwerkingstijd vereist.

stap2

De folie wordt vervolgens dichtgeplooid en de kapper gaat met een speciaal ontworpen Instant-Highlight tang over de folie. Deze tang krijgt het minder warm dan een gewoonlijke steiltang.

stap3

Abracadabra! Je haar is tot zes tinten lichter.

stap4

Toegegeven, het eindresultaat is niet te vergelijken met een hele middag bij de kapper met een full-head folie behandeling, maar ‘Instant Highlights’ is wel de ideale oplossing voor wiens haar een oppepper kan gebruiken en je krap zit qua tijd.

Wil jij weten of deze behandeling geschrikt is voor jou? Bel of kom gerust even langs onze salon. Wij adviseren je graag!IMG_8536 IMG_8538 IMG_8539

Leave a Reply