Skip to main content

Durf jij het aan, je haar helemaal toe te vertrouwen aan de kapper? Een metamorfose of gewoon omdat je totaal wat anders wilt?! Deze dames gingen je voor en hebben gekozen om hun haar toe te vertrouwen aan onze Topstylist Karin.

Karin laat zien wat zei de afgelopen maand voor #HAPPYNEWHAIR heeft gemaakt. De ene keer was het drastische anders, de andere keer met een subtiel verschil al een heel ander resultaat! Laat jij je verassen door één van onze Topstylisten? Wij adviseren je graag!

 

@Maite.diesel.prive van @zenninthecity 

Wij kozen ervoor om bij Maite de punten ietsjes op te lichten voor een mooi kleurverloop in haar haar met Instant Highlights.

IMG_8536 IMG_8538 IMG_8539

 

 

 

 

 

 

Joyce van Lifetstyle blog @JustLikeSushi en Content creator @Myjewellery

Er was geen twijfel over mogelijk, From black to blond bij deze knapperd! Bij zo’n gewaagde korte coupe hoort een gewaagde kleur! Wij kozen voor blond. Maybe next time pastel pink?! Joyce was aangenaam verrast met het eindresultaat.

IMG_8530

 

@LoesGriffioen 

Al ruim 7 jaar is Loes bij ons een vaste klant. En wij hadden haar nog nooit gekleurd! Dit werd tijd met als resultaat een metamorfose. Loes houdt wel van een statement maken met haar coupe en wij dachten dat deze onderstaande kleur dat perfect bij aan zou sluiten. Loes happy, wij happy!

IMG_8431

 

Before & After @Marieke_MJ van @Myjewellery 

Marieke was al een tijdje niet meer bij de kapper geweest. Dat is natuurlijk niet goed, zeker als je je haar langer wilt laten groeien! Daarom kozen wij het haar in een goed model te knippen zodat zij er weer een tijd tegenaan kan zodat ze alleen voor de onderhoudsbehandeling naar de salon toe hoeft te komen en het haar uiteindelijk langer kan groeien.

IMG_8260 IMG_8272

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe coupe , Nieuwe kleur @Amberdeblaey! 

Vriendinnetje van Karin die alleen haar haar toe vertrouwt aan haar bestie. Met als resultaat een nieuwe hot blonde en lekker vallende look.

IMG_8172

 

Megan van @meganmedia en haar zus!

Samen naar de kapper, een heerlijk verwen moment en zeker als je beide al een tijdje er niet aan toe bent gekomen om die afspraak in te plannen voor #happynewhair.

IMG_7883

Ben jij ook enthousiast geworden over bovenstaande verhalen, Of ben je gewoon toe aan een nieuwe coupe of kleur ? Laat je verassen of goed adviseren door ons.
IMG_8526

Tot snel bij ons in de salon! Liefs, Jill Joel Karin en Dominic

Leave a Reply