Skip to main content

Is jouw haar na de vakantie verandert in een droog bosje stro waar geen land mee te bezeilen is? Zou je het liefst à la minute naar de kapper gaan voor een frisse nieuwe coupe? Laat je haar dan gelijk helemaal up-to-date knippen; dit zijn de opvallendste haartrends herfst/winter 2017 – 2018.

 

Dit zijn de  haartrends herfst/winter 2017-2018:

Korte bob

haartrends-bob

De lob (de lange bob) maakt plaats voor de korte bob tot op de kaaklijn of nog iets korter. Het leuke van de korte bob is dat je je haar zowel gekruld, stijl en met een scheiding in het midden of opzij kunt dragen. De pony zie je komend seizoen steeds vaker terug, dus als jij je bob combineert met een pony ben je helemaal on trend.

Asymetrisch

haartrends-asymmetrisch

Ook met een asymmetrisch kapsel (een bob of een plaatselijk wat langer pixie kapsel) kun je verschillende looks creëren, bijvoorbeeld door je scheiding net anders te laten vallen. Als je de zij- of achterkant van je haar laat opscheren, creëer je nog meer variatiemogelijkheden.

Korte Kapsels

haartrends-kort-haar

Eenvoudige en jongensachtige kapsel zijn terug, en hoe: van een model à la bloempot tot een pixie kapsel. Het voordeel van zo’n ‘kort koppie’ is dat je in de ochtend heel wat tijd bespaart: na het wassen hoef je het niet eens meer te stylen!

Natuurlijke Look

haartrends-natural

Hoe natuurlijker je haar er uit ziet, hoe beter. Een natural look klinkt heel makkelijk, maar net als een natural make-up look is het in de praktijk altijd net ietsje moeilijker dan het klinkt.

 

De Kleur

IMG_6104

Bij een natural look sluit een natuurlijke haarkleur perfect aan. Verrassend is dat naast deze natuurlijke, juist ook onnatuurlijke kleuren trendy zijn. De meest opvallende kleuren zijn: blorange (een combinatie van oranje en blond) en de kleuren blauw, lila, roze en paars.

Kies je eigen look
Of je haar nu lang (dat blijft gelukkig altijd een trend), halflang, kort, stijl of gekruld is; het belangrijkste is dat je je eigen look creëert. Kies het kapsel dat het beste jouw past en je bent ready voor next season!

Heb jij the guts?
Heb jij meer guts dan ‘puntjes knippen’ en een kleurtje om mijn grijze haren te bedekken? heb jij the guts om spontaan voor een compleet nieuwe look te gaan? Laat je adviseren door één van onze topstylisten.

(bron: Followfashion)

 

Leave a Reply