Skip to main content

Iedereen wordt wild van deze nieuwe haartrend

Deze lente zien we een heel onverwachtse haartrend voorbijkomen. Namelijk Scandinavisch blond. Het vergt wat lef om je haren in deze intense kleur te verven, maar het resultaat mag er zijn.

Scandi

Scandinavië is sinds kort een begrip geworden in de modewereld. Ontwerpers zoals Ganni en ACNE studio’s nemen Scandi-street style naar nieuwe hoogten en modeliefhebbers krijgen er geen genoeg van. Niet zo gek dus dat influencers massaal de Noordse blondines als inspiratie gebruiken.

Haarkleur

Denk nu niet dat je er meteen bij zal lopen met pornoblonde lokken. Scandi-blond is een volwassere versie met meer champagne- en violet-achtige tinten. Emma Stone, Kim Kardashian en Haily Baldwin hebben zich al gewaagd aan de prachtig blonde coupe.

Wel is het belangrijk dat je de juiste ondertoon voor jouw huidskleur vindt. De kleur staat vooral heel mooi als je gezicht een koele ondertoon heeft. Als je een iets warmere complectie hebt, moet je de kleur hier iets op aanpassen zodat het je er niet bleek laat uitzien. En ga niet aan de haal met een doe-het-zelf-pakket. Voor deze intense kleur heb je de hulp nodig van een professionele kapper, alleen wij kunnen de violet en champagne tonen in het haar verwerken zodat de kleur helder en fris is.

One Comment

Leave a Reply