Skip to main content

Je kunt er met je hoofd misschien nog niet bij, maar de herfst staat alweer voor de deur. Een goed moment om alvast een blik te werpen op de haartrends voor dit najaar.

Dol op korte kapsels? Die zijn deze herfst helemaal in. Volgens bekende haarstylisten zwichten we dit najaar allemaal voor een van déze drie coupes.

1. Pixie

short & sexy ‘mag’ weer! In de jaren vijftig was het filmster Audrey Hepburn, in de jaren zestig supermodel Twiggy die de pittige pixie enorm populair maakte. In de jaren negentig nam actrice Hally Berry het stokje over. En nu zetten we weer massaal de schaar in ons kapsel. Kijk maar naar presentatrice Caroline Tensen.

Schermafbeelding 2018-09-17 om 15.37.24

2. Bob

De blunt bob is een ideale coupe voor als je wel voor kort wilt gaan, maar iets extreems als de pixie je net even te ver gaat. Je haar wordt hierbij tot net onder je oren geknipt. Deze bob past bij elk haartype, of het nu zo steil is als wat of alle kanten op krult. Zeker de bob die op één lengte is geknipt, ga je deze herfst heel veel zien.Schermafbeelding 2018-09-17 om 15.34.56

3. Lob

Vind je een boblijn aan de korte kant? Ga dan voor de lob, die is net wat langer. Vooral een lob met een middenscheiding is volgens haarkenners en -stylisten dé trend van komend najaar. Ook fijn aan de lob: je kunt je haar nog in een staart dragen.

Schermafbeelding 2018-09-17 om 15.46.18

(Bron: fotos instagram)