Skip to main content

Een nieuw jaar betekent voor velen ook een nieuwe look. Dat begint bij je haar en wij helpen jou daar graag een handje bij met een goed en passend advies.Want met een nieuwe coupe sta jij weer fris en levendig in het leven en laat je alle zorgen van het jaar ervoor achter je. Om je dan ook knallend en met een nieuw kapsel het nieuwe jaar in te laten duiken hebben wij nu al de aankomende haartrends van 2016 voor je op een rijtje gezet.

#Lived-in haar..

Lived-In haar is een combinatie van veel stijlen, maar de bedoeling is vooral zoveel mogelijke kleuren in je haar, maar op een manier zodat het er toch nog natuurlijk uitziet. Over je gehele haar worden blonde highlights geplaatst en ook krijg je een natuurlijke uitgroei. Bij deze trend hoef je veel minder vaak je haar te verven en dat is voor elke vrouw een plus.

#Rooting

Dit jaar mag je ook weer trots je uitgroei showen, maar dan wel op de rooting manier. Want hierdoor valt je haarkleur juist meer op en ziet het er ook nog eens natuurlijk uit.

#Floodlights

Was het in 2015 het Sunkissed effect dat je haar liet stralen. Zal het in 2016 de floodlights zijn die jouw en vooral je haar laat stralen. Deze haarkleurtehniek maakt je haar niet alleen lichter. Nee, de floodlights geven het effect dat de zon op jouw haar staat en hierdoor creëer je een warme en prachtige gloed over je haar.

newhaarnewhaar2newhaar3

Leave a Reply