Skip to main content

Wijn is gewoon wijn. Dat is het motto. Bij Wijnlokaal 073 beleef je wijn in een ongedwongen en sfeervolle setting. Het gastvrije team legt je in de watten en schenkt de wijn in die bij jou past. Daar is niets ingewikkelds aan. Wijnlokaal 073: geniet van een goed gesprek met een goed glas.

Openheid is onze filosofie. Cono Sur een jong, innovatief en duurzame wijnbedrijf uit Chili is onze vaste wijnpartner. Je vindt dus veel Cono Sur-wijnen op de kaart, aangevuld met verschillende andere wijnen uit de oude én de nieuwe wereld. Kortom: een wereld aan wijnen. Over de kaart – die ieder kwartaal wisselt – doen ze verder niet geheimzinnig. Sterker nog, ze vertellen je graag waar je jouw favoriet kunt kopen. Want je wilt je gasten thuis natuurlijk ook op een fijne wijn trakteren.

Wijnlokaal073 serveert een fantastische lunch en smakelijke tafelhapjes. Om de naam eer aan te doen, gebruiken ze zoveel mogelijk lokale producten. Bestel ‘s middags een lunch met rustieke broodjes, quiche of salade. Probeer anders het fameuze kratje kaas of charcuterie met tafelzuren. Gewoon voor een lekkere bite.

 

Je vind het Wijnlokaal 073 in de ridderstraat 3b te ’s-Hertogenbosch.

Leave a Reply