Skip to main content

De naam Taste zegt het al

Gasten komen proeven van de gerechten en de sfeer die het team van Dirk te bieden heeft. Maar dan op een onorthodoxe manier; zonder menukaart, je hoeft alleen maar aan te geven hoeveel gerechten je graag wil. Dit kan variëren van 3 tot 6 gangen. Vertel ze waar je niet van houdt of waar je allergisch voor bent en daar houden ze rekening mee. Zo kunnen de koks helemaal hun gang gaan en je verrassen met verschillende gerechten.

Alle gerechten à €11,50 zijn gebaseerd op voorgerechten met een klein aantal garnituren per bord, geen liflafjes, echte eerlijke en heerlijke producten die je kunt combineren met een goed glas wijn. De koks werken met verschillende seizoenproducten en alle gerechten wisselen wekelijks, dus de creativiteit van de keukenbrigade speelt een zeer belangrijke rol. byDirk_09jun.2017_6989-1024x683

De keuken is grotendeels open, zodat iedereen precies kan zien wat er gebeurt en er is live cooking vanuit de kitchen bar in het midden van het restaurant als extra beleving voor de gasten.
Taste Bij Drik vind een goede prijs-kwaliteit verhouding enorm belangrijk, daarom is bij Taste Bij Dirk alles tot in de puntjes verzorgd, van het servies en de inrichting tot ons personeel.

Let op! Taste Bij Dirk is in de maand augustus er even tussenuit voor vakantie!

Meer info: tastebijdirk.nl

byDirk_09jun.2017_7031-1024x683

Leave a Reply