Skip to main content

Concepten vliegen steeds vaker uit de bocht, worden steeds verder gezocht, uitgebreid en gemixt met verschillende stijlen.

Juist dit heeft het team van Côte geprikkeld en zijn ze gaan bedenken waar het ooit begon. Hun conclusie: “Een Parijse Bar Bistro 2.0” Klassieke gerechten, uit de Franse keuken. Hier en daar klassiek gehouden, maar soms juist ook een eigentijdse draai. Zo ook met het interieur, modern en van nu, maar duidelijk te herleiden naar de klassieke Parijse bar. De indeling van het pand hebben ze zeer goed benut.

Op de begane grond hebben zij een mooie bar, veel actie, diversiteit van dranken en kleine borrel gerechten. Het is een actieve borrelsfeer, veel staan met hoog meubilair, met een kwalitatieve en toch laagdrempelige uitstraling.

Schermafbeelding 2018-03-27 om 17.25.15

De verbinding van de 2 verdiepingen was een grote uitdaging, ze zochten een spectaculaire manier om gasten naar boven te krijgen. “Heb je die trap al gezien?”, “ben je al boven geweest….?” moet door ‘s-Hertogenbosch gonzen!

De verdieping heeft in 1e instantie een duidelijke restaurantfunctie maar wel met een grote eet en drink bar. Alle facetten van het concept komen hier ook aan bod, wel de combinatie van een hapje en een drankje. Veel actie en beleving in de zaak, verschillende manieren van borrelen en dineren.
Hoog zitten, laag zitten, aan tafel of aan de bar. Diverse keuken, voor ieder wat wils en zeer betaalbaar. Côte is de gehele dag geopend en bieden op elk moment iets bijzonders.

Echt een stukje Parijs in de Bossche Binnenstad. Wij zijn fan!

Voor meer informatie: www.cote.nu

Schermafbeelding 2018-03-27 om 17.25.03

Leave a Reply