Skip to main content

Highlights Den Bosch bij Salon TOF

Ben je op zoek naar een nieuwe look en wil je graag highlights laten zetten? Dan ben je bij Salon TOF in ‘s-Hertogenbosch aan het juiste adres! Wij staan klaar om jouw haar te transformeren en je te voorzien van prachtige highlights die jouw natuurlijke schoonheid accentueren. En dat allemaal met een vriendelijke glimlach!

Highlights den Bosch

Waarom kiezen voor highlights?

Highlights zijn al vele jaren een populaire keuze als het gaat om het opleuken van je haarkleur. Ze voegen dimensie en diepte toe aan je kapsel, waardoor het levendiger en dynamischer wordt. Daarbij zijn highlights natuurlijk ook één van de minder heftige of opvallende manieren om je look te verfrissen. Of je nu lichtere lokken wilt of subtiele accenten wilt toevoegen, onze kappers zijn getraind om de perfecte highlights voor jouw haar te creëren.

Salon TOF: dé plek voor highlights in Den Bosch

Iedereen heeft een unieke stijl en iedereen heeft een uniek kleurenpalet dat hen die natuurlijke gloed geeft. Bij Salon TOF begrijpen we dat helemaal. Daarom bieden we je ook met plezier persoonlijk advies op maat. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis over de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarkleuring doen wij elke keer weer ons uiterste best om jou de perfecte look te geven. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je tevreden de salon verlaat.

Onze luxe salon in ‘s-Hertogenbosch is modern en sfeervol ingericht, waardoor je je direct op je gemak voelt. Je verdient het immers om een ontspannende ervaring te hebben wanneer je je haar bij ons komt laten doen. Uiteraard werken we met hoogwaardige producten die zorgen voor een langdurig resultaat zonder je haar te beschadigen. Of je nu kiest voor klassieke highlights of juist een gedurfde kleurcombinatie wilt proberen, wij hebben de expertise om jouw droom look waar te maken. Met een toffe, subtiele nieuwe look en een gezonde en blije bos haar ga jij weer stralend het leven door. Kortom: Salon TOF is dé plek voor highlights in Den Bosch!

Highlights laten zetten: hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk?

Als je bij Salon TOF langskomt voor het laten zetten van highlights, beginnen we met het bespreken van je gewenste look. We bespreken jouw wensen, bekijken de conditie van je haar en bepalen welke kleur en techniek het beste bij jou passen. Wij geven je persoonlijk advies op basis van onze expertise en helpen je om de juiste keuzes te maken zodat jij jouw droom look kunt bereiken zonder dat prachtige haar van je te beschadigen.

Na het bespreken van het gewenste resultaat kunnen we dan eindelijk beginnen met het aanbrengen van de highlights. Dit kan door middel van verschillende technieken zoals folies, kamtechniek of baleage. Wij kunnen met trots zeggen dat wij in onze salon alleen professionele producten gebruiken die mild zijn voor je haar en zorgen voor een prachtig resultaat. Die highlights zien er dus lekker lang mooi en fris uit, waardoor je niet met al te grote regelmaat terug hoeft naar de salon om het allemaal weer te laten bijwerken!

Onderhoud van highlights

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je highlights is goed onderhoud belangrijk. Wanneer je bij ons langskomt voor het laten zetten van highlights geven we je graag meteen advies over de juiste verzorgingsproducten en hoe je jouw highlights het beste kunt behouden. Regelmatig onderhoud en het gebruik van producten die speciaal ontworpen zijn voor gekleurd haar zorgen ervoor dat je kleur fris en levendig blijft. We helpen je door producten voor te stellen die jouw haar voeden en heerlijk gezond houden, maar niet direct je portemonnee leeg roven. Door lief te zijn voor je haar en het elke dag goed te verzorgen kun je lekker extra lang van die nieuwe highlights genieten!

Maak een afspraak voor highlights in Den Bosch

Ben je klaar om jouw haar naar een hoger niveau te tillen met prachtige highlights? Maak dan snel een afspraak bij Salon TOF voor de TOFste highlights in Den Bosch! Wij staan elke week van dinsdag tot vrijdag klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken en ervoor te zorgen dat jij straalt met jouw nieuwe, unieke look.

Kom langs bij onze salon, geniet van een ontspannen sfeer en vertrouw op ons vakmanschap. Laat jouw highlights in Den Bosch zetten door ervaren kappers. Te gekke highlights laten zetten was nog nooit zo eenvoudig!